MALTRETIRAO JE I BIVŠU SUPRUGU: Meštani Alibunara i dalje u šoku nakon što je Dragan B.(39) udavio trudnu ženu Draganu S. (42)

J.Lj.

02. 05. 2024. u 15:27

MEŠTANE Alibunara veoma je potresla vest pred same prvomajske praznike, kada su saznali da je njihov sugrađanin Dragan B. (39) pod dejstvom alkohola, u porodičnoj kući u Ulici Save Munćana, posle kraće svađe, nasrnuo na svoju nevenčanu i navodnu trudnu suprugu Draganu S. (42) i, kako se sumnja, zadavio je golim rukama.

МАЛТРЕТИРАО  ЈЕ И БИВШУ СУПРУГУ: Мештани Алибунара и даље у шоку након што је Драган Б.(39) удавио трудну жену Драгану С. (42)

Foto: "Novosti"

U trenutku kada se svađa između supružnika dešavala, a potom i sam zločin, sa Draganom i njegovom ženom u kući je bio i Draganov brat po majci. Neretko, u istu kuću, dolazi bi na prenoćište i njegov otac, koji je, inače, živeo u selu, u jednoj omanjoj kolibi, gde je čuvao ovce. 

Dragan je, kako saznajemo, ranije bio oženjen, ali ga je prva supruga ostavila jer ju je često maltretirao. 

- Gotovo svakog dana, Dragan je bio pijan - kažu komšije. - Prva žena je pobegla od njega, nije više, jadnica, mogla da izdrži sve to, jer je tukao i nju i decu. 

Ipak, po kazivanju komšija, Dragan se nedavno ponovo priženio. 

- Doveo je Draganu u kuću, a na kraju ju je i ubio - navode meštani. - Navodno je oduvek bio problematičan, kako u porodici, tako i prema okolini. Doselio se u Alibunar pre oko pet godina i često su ga viđali pijanog, a znao je da se posvađa i potuče. Svi su se sklanjali od njega... 

Kako navode iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, koje vodi istragu o ovom slučaju, Draganu B. se na teret stavlja krivično delo nasilje u porodici za koje je propisana kazna u trajanju od najmanje pet do 15 godina zatvora. Njemu je određen pritvor do 30 dana, zbog sumnji koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i da u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PIJAN OMETAO POLICIJU DA VRŠI DUŽNOST: Imao čak 2,2 alkohola u krvi