PANČEV O ZVEZDI: "Sjajan posao! Verujem u rezultate!"

Novosti online

18. 05. 2024. u 17:38

Nekadašnji fudbaler Crvene Zvezde Darko Pančev izjavio je da je zadovoljan kako radi i funkcioniše klub sa Marakane, te da očekuje da će crveno-beli da osvoje duplu krunu.

ПАНЧЕВ О ЗВЕЗДИ: Сјајан посао! Верујем у резултате!

FOTO: EPA

Pančev je bio član Zvezdine generacije koja je 1991. godine postala prvak Evrope i sveta.

 - Uprava odlično radi, naročito Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela. Čujemo se s vremena na vreme. Zadovoljan sam kako rade, mnogo toga zavisi od njih. Želim da pohvalim državu, koja dosta pomaže i Zvezdi i Partizanu, reč je o klubovima koji su dva najveća sportska brenda u Srbiji. Upravo ta pomoć doprinosi da imaju bolje rezultate i mirniji rad - istakao je Pančev za klupski sajt.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i Makedonije osvrnuo se na ovogodišnju sezonu u kojoj je Zvezda došla do 35. titule prvaka.

 - Pratim Crvenu zvezdu svakodnevno. Nisam sumnjao u tim, znao sam da ćemo i ove godine biti prvaci. Imamo mnogo bolju ekipu od Partizana, kao i od TSC-a, koji su bili najozbiljniji protivnici. Zvezda je zasluženo i još jednom dominantno osvojila titulu. Čestitam svima na uspehu, želim im da tako nastave. Nadam se da ćemo osvojiti i duplu krunu, čeka nas meč protiv Vojvodine za nekoliko dana. Igrači moraju biti koncentrisani, ne sme biti opuštanja, očekujemo od njih još jedan trofej - izjavio je Pančev.

Finale Kupa Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine igraće se 21. maja u Loznici.

 - Zvezda je favorit. Nama se desilo da smo se opustili u sezoni kada smo bili prvaci Evrope, tada smo poraženi u finalu. Smatram da ova generacija Zvezdinih igrača neće ponoviti našu grešku, verujem da će maksimalno ozbiljno pripremiti utakmicu i u tom slučaju nemam dilemu da će podići trofej.

Crvena zvezda je ove godine nastupala u grupnoj fazi Lige šampiona.

  - Klub prikazuje fenomenalna izdanja, kako na domaćoj sceni, tako i u Evropi. Nismo imali sreće kada su u pitanju grupe evropskih takmičenja, uvek smo za protivnike imali najbolje timove u tom trenutku. Siguran sam da će se i sreća okrenuti na našu stranu u jednom momentu i da ćemo igrati nokaut fazu takmičenja. Rezultati su zadovoljavajući, čak na nivou Evrope, mislim da se radi dobar posao i samo neka nastave tako - zaključio je Pančev.

BONUS VIDEO:KATAI JUNAK ZVEZDE: Ovako je "Magiko" dao gol Partizanu u 89. minutu 173. večitog derbija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo