MOBI BANKA POSTAJE YETTEL BANK

Promo

24. 04. 2024. u 16:00

PRVA digitalna banka u Srbiji postaje Yettel Bank. Mobi Banka predstavila je novi brend i mobilnu aplikaciju i najavila period intenzivnih priprema do 24. maja kada će zvanično postati Yettel Bank.

МОБИ БАНКА ПОСТАЈЕ YETTEL BANK

Foto: Jakov Simić/Mobi Banka postaje Yettel Bank

Velika transformacija ostvaruje se zahvaljujući dodatnom kapitalu od 33 miliona evra koje PPF Grupa obezbeđuje Banci u petogodišnjem investicionom ciklusu, koji je već počeo. Deo ove planirane dugoročne finansijske podrške već je investiran u aplikaciju i IT infrastrukturu. Ovim je najavljena nova era digitalnog bankarstva, koja će promeniti finansijski sektor kakav poznajemo.

Foto: Jakov Simović/Aleksandar Bogdanović, Predsednik Izvršnog odbora Mobi Banke

- Siguran sam da ne postoji bolji način da proslavimo 10 godina postojanja. Naš novi brend i nova aplikacija pružiće korisnicima ono što i zaslužuju – najbolje korisničko iskustvo. Kreiranjem sinergije između bankarskog i telekomunikacionog sektora stvorili smo veliki potencijal da kroz primer dobre prakse proširimo naš model poslovanja - rekao je Aleksandar Bogdanović, predsednik Izvršnog odbora Mobi Banke i dodao:

- Želim da izrazim posebnu zahvalnost Narodnoj banci Srbije, čija je vizija i motivacija stvorila stimulativno okruženje, bez kog naš cilj ne bi bio ostvariv.

Foto: Jakov Simović/ Aleksandar Bogdanović, Predsednik Izvršnog odbora Mobi Banke

Yettel Bank aplikacija, stvorena na temeljima inovacija, biće predstavljena kroz tri faze. Tokom prve faze, od početka juna, korisnike očekuje postepeno upoznavanje sa delom novih funkcionalnosti u Yettel Bank mobilnoj aplikaciji uz istovremenu dostupnost postojeće aplikacije. Ovaj pristup obezbediće dovoljno vremena za adaptaciju na novitete, od kojih je veoma značajno biometrijsko logovanje kao najsavremeniji sigurnosni standard koji podiže nivo bezbednosti. U ovoj fazi biće omogućene i brojne druge funkcionalnosti koje će korisničko iskustvo učiniti još prijatnijim, poput tamnog i svetlog režima i pametnog pregleda aktivnih proizvoda na početnoj stranici aplikacije.

Druga faza očekuje se tokom leta i od tog trenutka korisnicima će biti dostupna samo nova Yettel Bank mobilna aplikacija. Pored svih postojećih funkcionalnosti u savremenom dizajnu i u skladu sa inovativnim softverskim rešenjima, ova faza će obuhvatati i eksterna plaćanja na broj mobilnog telefona (opcija Prenesi). Do kraja godine biće realizovana i poslednja faza transformacije u kojoj će biti dostupna finalna verzija aplikacije.

Foto: Jakov Simović/ Mike Michel, CEO Yettel Srbija

- Tokom protekle dve godine, od kada smo lansirali Yettel brend, uvideli smo da delimo viziju sa bankom: da želimo da učinimo digitalni i bankarski svet jednostavnijim i lakšim. U Yettel u nudimo mobilne usluge, fiksne usluge za domaćinstva, mnoštvo sadržaja u našoj aplikaciji, i sada, finansijske usluge kroz Yettel Banku. Time razvijamo i zajedno nudimo korisnicima jedinstven ekosistem telekomunikacionih i bankarskih proizvoda i usluga na jednom mestu - rekao je Majk Mišel, generalni direktor Yettela u Srbiji.

Mobi Banka krunisala je svoju transformaciju i najavila nastavak ekspanzije i dodatno proširenje tima koji već broji blizu 500 zaposlenih, od kojih posebnu pažnju zaslužuje značajno proširenje u IT timu i sektoru zaduženom za razvoj proizvoda, koji su porasli za više od 50% u odnosu na prethodnu godinu. Zahvaljujući takvom pojačanju Banka započinje novo poglavlje i to uz proslavu desetogodišnjice doslednosti digitalnoj orijentaciji uz skoro 800.000 klijenata koji svakodnevno nagrađuju njihov put unapređenja i rasta.

Unutar PPF Grupe, Yettel i Yettel Bank, kao dve odvojene kompanije, nastaviće zajednički rad na stvaranju inovativnog, održivog i personalizovanog korisničkog iskustva. Uz novu aplikaciju, jedinstvene ponude i transparentni pristup, Yettel Bank će biti banka u pokretu u kojoj tehnologija dobija ljudsku stranu.

Saznajte više na linku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona