VI STE SRCE I DUŠA NAŠEG NARODA: Vučić čestitao Vaskrs i pokazao poklone koje je dobio sa Kosova i Metohije (VIDEO)

Novosti online

04. 05. 2024. u 20:46

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić oglasio se iz Predsedništva i još jednom čestitao Vaskrs svima, a posebno srpskom narodu na Kosovu i Metohiji. Vučić je pokazao i poklon koji je dobio od Srba i Pavline Radovanović sa Kosova i Metohije.

ВИ СТЕ СРЦЕ И ДУША НАШЕГ НАРОДА: Вучић честитао Васкрс и показао поклоне које је добио са Косова и Метохије (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

- Hristos vaskrse, srećan praznik našem naordu, našim ljudima gde god da žive. Ja sam dobio poseban poklon za Vaskrs od naših ljudi iz Orahovca i Velike Hoče, od naših Srba koji žive u toj metohijskoj enklavi. I oni su spremili i ova divna jaja ofarbali i pripremili i poslali nama ovde u Predsedništvo.

- Hoću da im se zahvalim i kažem da ih mnogo volimo i da je Srbija uvek uz njih, onoliko koliko oni vole Srbiju, a to je beskrajno. A ovo sam dobio kao poseban poklon, ovako ih je obojila i iscrtala Pavlina, naša čuvena, prelepa i najboljeg mogućeg glasa. Napravila je za Vukana, Danila i Milicu i na svakom pišu njihova imena. Beskrajno im hvala i još jedanput posebno čestitam praznik svima a posebno našem narodu na Kosovu i Metohiji. Oni su duša našeg naroda, oni su srce našeg naroda i beskrajno im hvala na divnom poklonu. Hristos vaskrse! - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao