EKG OD BRAĆE KOJADINOVIĆ: Miroslav i Zlatko primer kako se voli otadžbina i narod

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

04. 05. 2024. u 19:48

BRAĆA Miroslav i Zlatko Kojadinović koji žive i rade u Nemačkoj, poklonili su danas EKG aparat i uniforme za medicinske radnike Domu zdravlja Šamac. Darovi su vredni više od 15 hiljada konvertibilnih maraka.

ЕКГ ОД БРАЋЕ КОЈАДИНОВИЋ: Мирослав и Златко пример како се воли отаџбина и народ

FOTO V MITRIĆ

Miroslav Kojadinović, poznati humanista i privrednik, rekao je da je na predlog lekara Želimira Neškovića usledio ovaj humanitarni gest.

- Veliko mi je zadovoljstvo što mogu da obradujem na ovaj način stanovnike i zdravstvene radnike opštine Šamac kojima želim da što manje koriste ovaj aparat - istakao je Kojadinović.

On je najavio da će i u narednom periodu dolaziti u posetu ovoj posavskoj opštini i preneo pozdrave svog brata Zlatka  koji je sveštenik u nemačkom gradu Ninbergu.

Direktorka Doma zdravlja Šamac Lepa Trivić, zahvalila se darodavcima braći Kojadinović istakavši da od sada ova zdravstvena ustanova ima sedam EKG aparata.
 
- Ovaj aparat će poboljšati rad naših službi, ali i brigu o zdravlju naših pacijenata. Imamo više od 10.000 korisnika koje pokriva Dom zdravlja Šamac - rekla je Trivićeva koja je zahvalila načelniku Šamca Đorđu Milićeviću i lekaru Želimiru Neškoviću za sve što čine za ovu zdravstvenu ustanovu.
 
Načelnik  Šamca Đorđe Milićević podsetio je da se Miroslav Kojadinović dokazao kao humanista širom Srpske i zahvalio njemu i njegovom bratu Zlatku na današnjoj donaciji i istakao da su Kojadinovići pravi primer kako se voli svoj rod i otaždbina.
 
- Zadovoljstvo je što smo ugostili Kojadinovića i upoznali ga sa načinom funkcionisanja našeg Doma zdravlja koji beleži pozitivne rezultate - rekao je Milićević.
 
Jedan od inicijatora današnje donacije lekar Želimir Nešković rekao je da je najvažnija briga o pacijentu, a ovaj EKG aparat će poboljšati i ubrzati dijagnostiku.
 
- Ovde je jako dobra organizacija, a odlično je i infrastrukturno uređen ovaj Dom zdravlja koji beleži pozitivne rezultate - naglasio jeNešković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)