OSSO BUCO: Šuplja teleća kost na italijanski način - ovakvu poslasticu nećete skoro probati
„OSSO buco“ znači „rupa od kosti“. Ovo je recept koji se bazira na srži iz kosti koja čini ovo italijansko jelo od dinstanih telećih kolenica jednim od najpoznatijih gurmanluka na svetu.
01. 06. 2024. u 11:00
MUSAKA OD PRAZILUKA I MLEVENOG MESA: Ručak koji će svi obožavati
Ručak koji se pravi brzo i lako, a dopada se baš svima.
31. 05. 2024. u 21:30
GRAŠAK - SAVRŠEN RUČAK "NA KAŠIKU": Vratimo se jednom klasiku naše kuhinje, kome je teško odoleti
SKUVAJTE za ručak grašak sa mesom, baš kao što su nekada spremale naše mame i bake.
30. 05. 2024. u 09:00
PIKANT PILETINA SA SUSAMOM: Savršen ručak za celu porodicu
Ova vrsta mesa je uvek dobar izbor.
28. 05. 2024. u 13:49
UKUSNO I JEDNOSTAVNO: Musaka sa zeljem, ručak koji svima prija
Musaka sa zeljem je mnogima omiljeni način pripreme ovog jela, i to sa razlogom. Recept je vrlo jednostavan i zaista ga svako može ispratiti.
28. 05. 2024. u 11:00
PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Recept za preukusne ćufte u paradajz sosu
Ovaj klasični recept donosi jednostavnu pripremu, ali i neodoljivu kombinaciju sočnih ćufti od mešanog mesa, u paradajz sosu.
28. 05. 2024. u 10:48
PUNJENI PILEĆI BATACI: Tako sočni da se tope u ustima
Ovakav sočan punjeni batak niko ne odbija. Srećom, kada ne znamo šta ćemo za ručak, piletina je opcija koja je tu kao "spas".
25. 05. 2024. u 09:00
SATARAŠ SA TIKVICAMA: Isprobajte tradicionalno jelo na malo drugačiji način
SATARAŠ je starinsko jelo koje se pravi od par jeftinih sastojaka.
23. 05. 2024. u 17:30
FANTASTIČNI PUNJENI PARADAJZ: Idealan obrok za celu porodicu
Ovo jelo će vas sigurno zasititi, a vrlo je lagano.
22. 05. 2024. u 20:00
JUNEĆI GULAŠ S PALENTOM: Recept za ručak koji će vam ulepšati dan
Kada je reč o jelima na kašiku, gulaš je uvek u prvim redovima. Serviran uz palentu, pire od krompira ili sa domaćom testeninom gulaš dobija svoj puni sjaj.
22. 05. 2024. u 16:00
ŠPAGETE SA KARBONARA SOSOM: Jelo koje niko ne odbija
Špagete karbonara je italijansko jelo od testenine i smatra se gotovo nezaobilaznim u rimskoj kuhinji. Priprema se na jednostavan način, veoma je hranljivo i prilično jakog ukusa.
21. 05. 2024. u 16:00
PIRINAČ SA SLANINICOM: Ako ne znate šta da spremite za ručak, mi imamo savršen predlog
Jednostavno se pravi, a lepo će vas zasititi.
20. 05. 2024. u 12:24
ZAPEČENI KROMPIR SA MLEKOM I SIROM: Prilog bez kojeg ne možete da zamislite nijedan obrok
Krompir i meso su kombinacija koju svi vole. Sada napravite krompir iz rerne sa mlekom i poslužite sa mesom ili salatom.
19. 05. 2024. u 07:00
SARMICE OD BLITVE: Tako sočne da se tope pri svakom zalogaju
Iskoristite sezonu zeleniša na najbolji način. Blitva je niskokalorično povrće sa visokim sadržajem magnezijuma, gvožđa, kalijuma i vitamina A, C i K, veoma je hranjiva, što je čini savršenom namirnicom ne samo za vaše zdravlje, već i za ukusan obrok.
18. 05. 2024. u 09:00
3 TOP SAVETA ZA POHOVANO MESO: Svi vole pohovano meso, a evo i nekoliko saveta kako da vam ispadne ukusno
Koju god vrstu mesa da izaberete, bitno je kako ćete da ga spremite, jer od toga zavisi ukus. Najbitnija od svega je marinada, a što duže stoji to je bolje.
18. 05. 2024. u 07:00
BRZ OBROK ZA SVAKO DOBA DANA: Pohovane rolnice od tikvica punjene sirom
Sezona je tikvica i od ovog povrća možete da napravite najraznovrsnija jela. Pohovane tikvice su odlično prolećno jelo koje se lako pravi, a mi vam donosimo još jedan super recept koji će vam se garantovano dopasti.
17. 05. 2024. u 13:43
LESKOVAČKA MUĆKALICA: Južnjački specijalitet koji ćete u slast pojesti
Tradicionalno jelo od mesa i povrća, savršen izbor za ručak.
16. 05. 2024. u 19:00
ITALIJANSKI SKALOPINI: Gurmanski ručak kojem niko ne može odoleti
Jednostavno jelo koje može da posluži i kao ručak i kao večera - sprema se lako i veoma brzo.
14. 05. 2024. u 18:00
MUSAKA OD SLATKOG KUPUSA: Jelo sa kojim nikada nećete pogrešiti
Osim što je sveobuhvatan obrok, pun povrća, mesa, jaja i pavlake, izuzetno je ukusan.
13. 05. 2024. u 10:22
PREDLOG ZA NEDELJNI RUČAK - SVINJSKI KOTLETI SA PIREOM OD PASULJA I JABUKAMA: Mešavina slatkog i slanog, a sos daje odličan balans
SVINjSKI kotleti sa pireom od pasulja i jabukama je savršena kombinacija svinjetine, jabuke i žalfije, koja je gotova za samo 30 minuta.
12. 05. 2024. u 11:55
PIKANTAN I SOČAN RUČAK: Belo meso zapečeno sa sirom i ljutom papričicom
Ovo je najbolji način da napravite belo meso, a samo treba da ga lepo začinite, a onda pospete sirom i ljutom papričicom, pa zapečete.
10. 05. 2024. u 11:56
TARTAR BIFTEK: Jelo koje svakoga ostavlja bez daha
Postoji hrana koju najčešće možete jesti u restoranu, ali ukoliko se fokusirate na njenu pripremu, vrlo lako to možete imati i na svojoj trpezi.
09. 05. 2024. u 21:00
STARO KAFANSKO JELO KOJEM NEMA MANE: Juneći repovi ispod sača, čist gurmanluk koji se ne zaboravlja
Staro kafansko jelo možete da spremite i vi, samo vam je potrebno malo više vremena i volje.
09. 05. 2024. u 13:30
PILETINA SA MLADIM KUPUSOM I POVRĆEM: Pravi se lako i brzo, a ukus je izvanredan
Ukoliko i niste ljubitelj kupusa, ovaj ukus će vam se dopasti, a zdrav i bogat ručak imaćete za samo sat vremena.
08. 05. 2024. u 14:00