DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 1. MAJ: Ovnu dan za nova prijateljstva, Rak dobija novac, Vaga razmišlja o novom poslu

Astrolog Marina Jungić Milošević

30. 04. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam Mesec u Vodoliji donosi za sredu 1. maj, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 1. МАЈ: Овну дан за нова пријатељства, Рак добија новац, Вага размишља о новом послу

Foto: Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto: Shutterstock

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sa Mesecom blizu Plutona u Vodoliji, znaku u koji "pada" astrološka kuća društvenog života, stičete nove prijatelje i uspostavljate nove poslovne veze. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju harizmatičnu osobu u večernjim satima.

Foto: Shutterstock

BIK (21. 4 - 21. 5)

Aspekti Meseca u Vodoliji, vašem astrološkom polju karijere i društvenog ugleda, čine vas energičnim kada se radi o isplativom poslu ili ulaganju u privatni biznis. Mnoštvo planeta u 12. polju, gde je i Mars, nagoveštava tajnu romansu.

Foto: Shutterstock

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u Vodoliji vam donosi vesti o novcu koji očekujete iz inostranstva. Neko može poželeti da pređe granicu prijateljstva s vama. Skeptični ste kada je reč o novom poslovnom angažmanu. Bračni partner sumnja u vašu iskrenost prema njemu.

Foto: Shutterstock

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u osmoj astrološkoj kući pod uticajem Plutona i Marsa, donosi vam uvećanje prihoda. Posao koji vam predlažu prijatelji nije tako unosan kao što na prvi pogled uzgleda. Slobodne Rakove očekuje susret sa Ribama ili Devicom.

Foto: Shutterstock

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec u polju partnerskih odnosa kojim upravljaju Uran i Saturn iz polja finansija i ugleda, čini vas spremnim na kompromis i sa saradnicima i sa poslovnim partnerom. Voljena osoba pokušava da vas ubedi u nešto što je važno za oboje.

Foto: Shutterstock

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec u Vodoliji čini vas nestrpljivim, nervoznim, a pojačava i neke hronične zdravstvene tegobe. Aspekt između Marsa i Jupitera, donosi vam zaradu preko putovanja, kontakata sa strrancima, obrazovanja. Susret sa Rakom na kraćem putu.

Foto: Shutterstock

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Sa Mesecom, vladaocem vaše karijere, u kući kreativnosti, spremni ste za razgovor o novom poslovnom projektu koji će vam se isplatiti na duže staze. Ljubavni partner želi da vam nametne svoju volju. Slobodne Vage mogu da upoznaju jednog Strelca.

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u Vodoliji pod uticajem vašeg vladaoca Plutona zahteva da se prilagodite novonastalim uslovima na poslu ili radnom mestu. Slobodne Škorpije očekuje susret sa Rakom, a zauzete rasprave u domu sa partnerom i članovima porodice.

Foto: Shutterstock

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Zbog Meseca u polju biznisa nestrpljivi ste da čujete vesti o važnom poslovnom aranžmanu. Aspekt sa Merkurom naglašava vašu potrebu da postignete ravnotežu između porodice i karijere. Slobodne Strelce očekuje susret sa jednom Vagom.

Foto: Shutterstock

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Sa Mesecom u astrološkoj kući novca i ljubavi nastojite da ispunite svoja i očekivanja emotivnog ili poslovnog partnera. Sekstil između vašeg vladaoca Saturna i Jupitera, donosi vam inspiraciju, ako se bavite kreativnim poslom ili sportom.

Foto: Shutterstock

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u vašem znaku kojim upravljaju Uran i Saturn iz polja porodice i novca, podstiče vas da bolje organizujete poslovne obaveze. Sekstil sa Merkurom vam donosi uvećanje prihoda preko stranaca iz zemalja nemačkog govornog područja.

Foto: Shutterstock

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec u Vodoliji, kojim upravlja i Saturn iz vašeg znaka, nagoveštava uvećanje prihoda preko nekretnina, građevinarstva, organske poljoprivrede. Sekstil sa Merkurom donosi vam podršku jedne Device. Slobodne Ribe mogu da upoznaju jednog Raka.

 

 

BONUS VIDEO - Dr Novosti: Toksini u hrani - Aleksandra Buha Đorđević

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)