КРОАСАНИ СА СИРОМ И БЕЛИМ ЛУКОМ: Као из најбоље француске пекаре, а сигурно успевају из прве

КРОАСАНИ СА СИРОМ И БЕЛИМ ЛУКОМ: Као из најбоље француске пекаре, а сигурно успевају из прве

Кроасан је француско пециво које се прави од лиснатог теста, а можете да га пуните сланим или слатким намазима, али исто тако можете да га једете и празног.

23. 04. 2024. у 07:00

НЕОДОЉИВИ КАПУШЊИК: Лепињице пуњене киселим купусом, толико укусне да вам ништа уз њих не треба

НЕОДОЉИВИ КАПУШЊИК: Лепињице пуњене киселим купусом, толико укусне да вам ништа уз њих не треба

Оно што посебно фасцинира код капушњика, осим укуса, наравно, јесте и чињеница да се припрема на врло једноставан начин, тако да га могу припремати и мање искусне домаћице.

17. 04. 2024. у 07:00