TEJTUM JE DABL-DABL MAŠINA: Sjajni krilni centar Bostona redovno hvata dvocifren broj skokova pored standardnog poenterskog učinka

V.M.

09. 05. 2024. u 12:00

JOŠ jedan naš izbor iz večerašnjeg NBA plej-ofa je Džejson Tejtum čiji Seltiksi dočekuju Kavalirse u drugoj utakmici polufinala Istočne konferencije (1.00).

ТЕЈТУМ ЈЕ ДАБЛ-ДАБЛ МАШИНА: Сјајни крилни центар Бостона редовно хвата двоцифрен број скокова поред стандардног поентерског учинка

FOTO: Tanjug/AP

Boston je plej-of započeo kao, po kladionicama, glavni favorit za osvajanje titule i do sada je opravdao tu ulogu. Rutinski je savladao Majami sa 4:1, a pored toga je dobro otvorio i polufinale protiv Kavalirsa pobedom od 120:95.

Jedan od najzaslužnijih za odlične nastupe Seltiksa je najbolji igrač ekipe Džejson Tejtum koji se u plej-ofu pretvorio u dabl-dabl mašinu.

Zbog povrede Porzingisa, pored poenterskog učinka ''procvetale'' su skakačke brojke bivšeg studenta Djuka koji je na poslednja četiri meča hvatao dvocifren broj lopti (tri puta po 11 i jedanput 12).

Kavalirsi nisu poznati kao napadački dobra ekipa, što bi Tejtumu trebalo da stvori dosta prilika za skokove i očekujemo da ponovo bude dominantan pod košem kao u prvom duelu (11 skokova).

NAŠ TIP: Džejson Tejtum +9,5 skokova (1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)