PARTIZAN SE NE PREDAJE: Momentum je na strani šampiona Srbije koji bi da izbori majstoricu protiv ''večitog rivala''

V.M.

23. 04. 2024. u 12:45

U četvrtoj utakmici finalne serije odbojkaške lige Srbije Partizan će pred svojim navijačima u ''Masteru'' pokušati da izbori majstoricu protiv Crvene zvezde (19.00).

ПАРТИЗАН СЕ НЕ ПРЕДАЈЕ: Моментум је на страни шампиона Србије који би да избори мајсторицу против вечитог ривала

FOTO: OSSRB

Večiti rivali se nakon devet dugih godina sastaju u finalu i za sada su prikazali dosta dobru odbojku. Bolja je u uvodna dva meča bila Crvena zvezda koja je dopustila samo jedan set Partizanu (3:0, 3:1) i delovalo je da će na trećem meču rešiti pitanje šampiona, ali do toga nije došlo.

Iako je vodila sa 2:1 u setovima, ''crno-beli'' su na krilima kapitena Milije Mrdaka uspeli da se vrate. Pobedili su u četvrtom setu sa 25:20, dok su u petom zahvaljujući sjajnim servisima Luke Tadića slavili rezultatom 15:12.

Tim trijumfom Partizan je pokazao da poseduje šampionsko srce, a nastup svojih pulena posebno je pohvalio trener ekipe Bojan Janić koji je nakon meča izjavio da su njihova borba i zalaganje bili ključ pobede ''crno-belih''.

Danas očekujemo novi zanimljiv meč u režiji večitih rivala, nije nemoguće da ponovo gledamo svih pet setova, ali blagu prednost bismo dali domaćinu na čijoj će strani biti momentum i podrška sa tribina, što bi trebalo da bude dovoljno da se izbori majstorica.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića