''JOŠ JEDNOM POKAŽITE DA STE NAJBOLJI!'' KK Partizan poslao poruku navijačima da navijaj fer i sportski u duelu sa Zvezdom

Filip Milošević

18. 05. 2024. u 15:05

Košarkaški klub Partizan pred sutrašnji treći meč finala plej-ofa ABA lige protiv Crvene zvezde pozvao je navijače da budu glasni i strastveni, ali da ne vređaju protivnika i ne ubacuju predmete na teren.

ЈОШ ЈЕДНОМ ПОКАЖИТЕ ДА СТЕ НАЈБОЉИ! КК Партизан послао поруку навијачима да навијај фер и спортски у дуелу са Звездом

M. Vukadinović

Partizan će sutra od 20.30 dočekati Crvenu zvezdu u Beogradskoj areni, u trećem meču finala plej-ofa ABA lige.

- Poštovani navijači, Vi koji ste ovom timu Partizana čitave sezone bili pokretačka snaga. Vi, kojima se divi cela Evropa. Vi o kojima zluradi pojedinci žele da pričaju loše i za to jedva čekaju povod. Sutra je pred nama novi veliki zajednički ispit. Svi zajedno, moramo biti na svom maksimumu kako bi se izborili za pobedu i odbranu titule šampiona. Zaostatak nije mali, ali ga zajedno možemo nadoknaditi - navodi se u saopštenju Partizana.

Zvezda vodi 2:0 u seriji i jedna pobeda je deli do pehara.

- Ovim putem, klub se obraća vama i poziva na budnost u svakom trenutku utakmice. Svaki poen je važan, a svaki sekund meča presudan. Budite glasni i strastveni! Još jednom pokažite zašto ste najbolji. Pokažite ljubav, pružite podršku. Pokažite dostojanstvo i budite pametni. Borimo se za pobedu na terenu i na tribinama. Neka utakmica prođe bez vređanja po bilo kom osnovu i bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren. Ne dozvolimo zluradima da likuju i proglašavaju Klub i navijače Partizana negativcima. Partizan je iznad svih. Pokaži koliko ti je stalo. Zajedno do pobede - navodi se u saopštenju Partizana.

Crveno-beli su aktuelni šampioni regionalne lige. 

Eventualna četvrta utakmica igrala bi se u utorak u 18.00, a Partizan bi ponovo bio domaćin.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića