SRBIN RAZBIO LEGENDU LIVERPULA: Vuk Rašović očitao lekciju ikoni Redsa

Александар Илић
Aleksandar Ilić

04. 05. 2024. u 15:56

Srpski trener Vuk Rašović nastavio je da beleži sjajne rezultate u Saudijskoj Arabiji. Prošle sezone osvojio je prestižni Kup Kralja. Ove sezone sa klubom koji ima najmanji budžet u ligi, bori se za gornji deo tabele.

СРБИН РАЗБИО ЛЕГЕНДУ ЛИВЕРПУЛА: Вук Рашовић очитао лекцију икони Редса

FOTO: Fudbalski savez Saudijske Arabije

U 29. kolu Profesionalne lige Saudijske Arabije, Al Fejha je napravila

veliko iznenađenje, pobedom protiv Al Etifaka 2:1, na gostujućem terenu u gradu Damam.

Na golu je bio odličan Vladimir Stojković, ali je zbog povrede morao da izađe na poluvremenu. Junak meča sa dva pogotka bio je napadač Al Fejhe, Fešn Sakala. Za njega se raspituju veliki klubovi, a ove sezone postigao je 19 golova.

Za tim Al Etifak igraju velike zvezde Musa Dembele, Sosa Fofana, Emile Vajnalduma, Toto Ekambi, Medran Alvaro, Jack Hendri i drugi. Stiv Džerard je jedan od najplaćenijih trenera u tom delu planete. Pobeda je njegovom klubu bila neophodna, da bi ostao u trci za četvrto mesto, koje obezbeđuje plasman u Azijski kup.

- Malo ko je očekivao da u trenutnoj situaciji možemo da pobedimo ekipu Stiva Džerarda. Naš cilj na početku je bio opstanak u Ligi. To smo odavno obezbedili. Odlično sam uigrao ekipu i na četiri kola pre kraja došli smo na deobu šestog mesta. Naredni meč igramo protiv direktnog rivala, Al Fateh - poručio je Vuk Rašović.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove