Umesite domaći hleb, ali ovaj put ga napunite namazom od belog luka i sirom. Bićete oduševljeni ukusom.
Povezane vesti
ŽU-ŽU PUNJEN SIROM I SPANAĆEM: Popularno pecivo na malo drugačiji način
Za doručak ili večeru napravite punjeni žu-žu koji se peče samo 15 minuta. Da biste napravili ovako ukusan žu-žu potrebano je da lisnato testo napunite smesom od spanaća i sira.
20. 04. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
MILKA TORTA: Kremasto uživanje za sva čula
Donosimo vam najbolji recept za Milka tortu, koja je veoma izdašna i ukusna.
20. 05. 2024. u 14:00
NIKOZIJA SALATA: Fenomenalna francuska salata kakvu do sada niste probali, obožavaćete je
Čuvena francuska salata Nikozija, priprema se lako i brzo a oduševiće vas ukusom. Toliko je dobra, da stavite odmah duplu meru.
20. 05. 2024. u 13:00
PIRINAČ SA SLANINICOM: Ako ne znate šta da spremite za ručak, mi imamo savršen predlog
Jednostavno se pravi, a lepo će vas zasititi.
20. 05. 2024. u 12:24
KIFLICE SA SIROM, SLANINOM I MLADIM LUKOM: Pecivo savršenog ukusa i mirisa
Mekane kiflice možete da napravite bez previše muke i truda, a obavezno ih napunite sirom, slaninom i mladim lukom jer su neverovatno ukusne.
19. 05. 2024. u 08:00
MOSKVA ŠNIT: Poslastica za sva vremena i sve prilike
Ne postoji osoba koja nije čula ili probala najpoznatiju beogradsku tortu - Moskva šnit - a možete lako da je napravite i kod kuće.
19. 05. 2024. u 07:00
Komentari (0)