TEŽAK SUDAR, IMA POGINULIH: Vozio u pogrešnom pravcu, pa izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću

Tanjug

09. 05. 2024. u 20:19

ČETIRI osobe poginule su danas kada je vozač automobila koji je krenuo pogrešnim pravcem na autoputu Merit Parkveju u američkoj saveznoj državi Kontktikat i naleteo na kombi, a nakon nesreće jedna strana auto-puta je bila zatvorena skoro sedam sati, saopštila je državna policija.

ТЕЖАК СУДАР, ИМА ПОГИНУЛИХ: Возио у погрешном правцу, па изазвао стравичну саобраћајну несрећу

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Prema navodima policije, terensko vozilo se kretalo ka severu južnim trakama kada je udario u kombi i zapalio se, preneo je AP.

Državna policija je saopštila da su poginule sve tri osobe u kombiju - muškarci stari 65 i 80 godina i jedna 81-godišnja žena, svi iz Istona, iz Konektikata, kao i vozač terenskog vozila.

Policajac koji je reagovao na mestu nesreće, sudario sa vozilom koje je bilo zaustavljeno na kolovozu sa ugašenim svetlima, dok je vozač pokušavao da pomogne ljudima u direktnom sudaru.

Policajac je zadobio lakše povrede, saopštila je državna policija. Prema navodima državnog ministarstva saobraćaja, zbog vožnje u pogrešnom pravcu 2022. godine dogodilo se 13 nesreća, u kojima su poginule 23 osobe.

BONUS VIDEO: RUSKI LOVAC IZ DRUGOG SVETSKOG RATA: Pogledajte kako leti iznad Sibira

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)